Tuinaanleg en renovatie

U wilt een mooie plek van uw tuin maken. Een plek waar u heerlijk kunt ontspannen. Om dit te realiseren, is het belangrijk dat de tuinaanleg vakkundig wordt uitgevoerd. Daarom is een goede voorbereiding onmisbaar. Door onze ervaring kunnen wij in de voorbereiding, tot aan de meeste praktische details, met u meedenken. Bij tuinaanleg komt meer kijken dan in eerste instantie vaak wordt gedacht. ComfortTuinen is gevestigd in Moordrecht, is een ervaren hoveniersbedrijf en werkt in het Groene Hart van Nederland. Voor tuinaanleg en renovatie in deze regio is ComfortTuinen het hoveniersbedrijf om al uw wensen waar te maken. Met al meer dan 10 jaar ervaring, vakkundigheid, nauwkeurigheid en professionaliteit staan wij altijd voor u klaar. Wij maken uw droomtuin stap voor stap. Van tuinontwerp tot tuinaanleg en onderhoud zijn wij er om al uw tuinwensen te vervullen.

Kennismaking

U heeft de keuze gemaakt om contact met ons op te nemen. De eerst volgende stap is een kennismaking. Erwin Kruiswijk (eigenaar) komt persoonlijk bij u langs om naar uw wensen te luisteren. Uw wensen kunnen worden aangevuld met (praktische) ideeën om zo tot een gewenst eindresultaat te komen. ComfortTuinen heeft jarenlange ervaring in het aanleggen van vlonders, kunstgras, tuinverlichting, bestrating en beplanting. Tevens is het plaatsen van schuttingen, veranda's, overkappingen en het creëren van loungeplekken een handelsmerk van ComfortTuinen. Kortom, van onderhoudsarme tuinen tot gezellige stadstuinen en van kleine patiotuinen tot grote villatuinen. De mogelijkheden zijn eindeloos. Wij horen graag uw wensen en denken graag met u mee!

Offerte

Op basis van het kennismakingsgesprek stellen wij een offerte op. Op deze manier krijgt u inzicht in wat de de kosten voor de materialen en het uit te voeren werk zijn. ComfortTuinen maakt haar offertes altijd met een goede prijs-kwaliteit verhouding. Wij maken bij aanleg of renovatie altijd gebruik van kwalitatief goede materialen. Indien u na akkoord toch nog aanpassingen wilt aanbrengen aan het ontwerp of iets wil toevoegen is dit in goed overleg en bij het tijdig aangeven altijd mogelijk. Hierbij kan er wel sprake zijn van meerprijs, waar wij altijd transparant in zijn.

Creatie en presentatie 3D tuinontwerp

Heeft u moeite met het inzichtelijk krijgen hoe uw tuin eruit komt te zien? Dan kunt er ervoor kiezen om een 3D tuinontwerp door ons te laten maken. Hiervoor worden wel kosten in rekening gebracht. Deze kunnen wij als concept aan u presenteren. Indien nodig kunnen wij hierna gewenste wijzigingen in het ontwerp doorvoeren. Nadat u tevreden bent met het ontwerp en u akkoord bent met de offerte, plannen wij de tuinaanleg in.

Aan de slag in uw tuin!

Tijdens het aanleggen van uw nieuwe tuin houden we u op de hoogte van de voortgang en de planning. Op deze manier blijft u betrokken bij de aanleg van uw tuin. U hoeft zich in principe geen zorgen te maken over onverwachte kosten tijdens de aanleg. De aanleg wordt vooraf goed uitgedacht. Hierdoor komen we tijdens de aanleg zelden voor verrassingen te staan.