Tuinonderhoud

Als het goed buitenweer is, wilt u wellicht niet bezig zijn met het onderhouden van uw tuin. U wilt op dat moment kunnen genieten van uw tuin. Veel werkzaamheden binnen het tuinonderhoud zijn kleine werkzaamheden welke niet veel van uw tijd vragen. Toch stapelen deze werkzaamheden zich vaak al snel op. Kortweg omdat u er de tijd niet voor heeft of er wellicht geen zin in hebt. In die gevallen kan het fijn zijn om ComfortTuinen deze werkzaamheden van u over te laten nemen. ComfortTuinen neemt deze zorg dan ook graag voor u uit handen. Lees hieronder meer over de mogelijkheden of neem direct contact op.

Wat kunnen wij voor u betekenen?

Voordat u contact opneemt met ComfortTuinen wilt u natuurlijk weten wat wij voor u kunnen betekenen. Wij kunnen nagenoeg alle werkzaamheden in uw tuin voor u uit handen nemen. Denk hierbij aan:

> Boomverzorging
> Snoeien van bomen en planten
> Verwijderen van onkruid
> Maaien van gras
> Reinigen van bestrating/vlonder
> Aanbrengen van een biologisch bestrijdingsmiddel
> Volledige voorjaarsbeurt

Werkzaamheden voorjaarsbeurt

Het voorjaar is hét uitgelezen moment om de tuin klaar te maken voor de aankomende bloeiperiode. U kunt dit beter niet in de winterperiode doen, omdat dan de kans nog bestaat dat het gaat vriezen. Bomen en planten die net zijn gesnoeid, worden dan beschadigd door de vorst. Tijdens de voorjaarsbeurt treffen wij voorbereidingen die uw tuin nodig heeft, zoals:

> Snoeien van vaste planten, siergrassen, buxus- en taxushagen
> Boomverzorging
> Mosvrij maken van het gazon (beter bekend als: verticuteren)
> Bemesten van tuin en gazon
> Verwijderen van onkruid

Zakelijk onderhoud

Uw klanten zien als eerste uw tuin en hiermee kunt u een goede eerste indruk maken. Wij kunnen ook voor onze zakelijke klanten het tuinonderhoud uit handen nemen. Kortom, geen tijd om uw zakelijke tuin te onderhouden? ComfortTuinen onderhoudt uw tuin en zorgt ervoor dat uw zakelijke tuin er netjes en strak uitziet. Neem voor meer informatie contact met ons op.